Nieuwsbericht | 09-12-2019 | 07:28

..." /> De Nederlandse ambassade en the Korean Queer Film Festival vertonen de film 'Rafiki' – Globe Nederland

De Nederlandse ambassade en the Korean Queer Film Festival vertonen de film 'Rafiki'

Vrijdag 13 December 19.30 vertoont the Korean Queer Film Festival in samenwerking met de Nederlandse ambassade de film ‘Rakiki’ in Daehan Cinema (Hall 4, Toegye-ro 212, Jung-gu). De film vertelt het romantische verhaal van twee jonge vrouwen in Kenia, een land waar homoseksualiteit gevoelig ligt.

De film ‘Rafiki’  wordt vertoond ter ere van de International Human Rights Day. Vóór de film worden er hapjes geserveerd en na afloop zal er een Q&A plaatsvinden met een bijzondere gast. U kunt zich hier inschrijven voor een gratis ticket.

Rafiki

Rafiki movie


About the AuthorBack to Top ↑