Nieuwsbericht | 27-01-2020 | 17:06

..." /> AZ Awards Toronto 2020: Oproep Nederlands talent in Design en Architectuur – Globe Nederland

AZ Awards Toronto 2020: Oproep Nederlands talent in Design en Architectuur

De AZ Awards in Toronto, dat het toonaangevende Canadese AZURE Magazine organiseert, is een internationale architectuur- en designwedstrijd die uitmuntendheid en innovatie erkent en ‘s werelds beste projecten, producten en ideeën presenteert. Inzending voor de komende (tiende) editie is mogelijk sinds 2 januari 2020, waarbij we creatief talent uit Nederland aanmoedigen om deel te nemen.

De AZ Awards is een unieke kans voor professionals en hun klanten in design- en architectuur om de internationale bekendheid en erkenning te krijgen die uitzonderlijk werk verdient. In de afgelopen negen jaar is de AZ Awards in omvang, reikwijdte en momentum uitgegroeid tot een prestigieus prijzenprogramma op internationaal niveau, met inzendingen van enkele van de meest innovatieve bedrijven rond de wereld. In 2019 ontving de wedstrijd 1.175 inzendingen uit 50 landen. Hiervan werden 68 finalisten geselecteerd in 20 categorien.

Eerdere Nederlandse deelname

Nederlander Winy Maas, toonaangevende Nederlands architect, landschapsarchitect, hoogleraar en urbanist, mede-oprichter van MVRDV, was de eregast van het AZ Awards 2018 gala in Toronto waar hij de finalisten feliciteerde in zijn toespraak. De volgende dag gaf Winy Maas nog een lezing over zijn visie op de toekomst in architectuur en stedenbouw.

Inzending 2020 (voor 18 februari!)

De AZ Awards staat open voor projecten van designers en designbureau’s van alle disciplines, architecten, landschapsarchitecten en architectenbureau’s, studenten in de richtingen design en architectuur, klanten en ontwikkelaars. Lees meer over de criteria en categorieën voor de AZ Awards (Engelstalig) en stuur jouw inzending in voor 18 februari!


Over de auteurBack to Top ↑