Nieuwsbericht | 07-02-2020 | 10:12

<..." /> Paspoort of ID-kaart aanvragen in Rovaniemi op 18 maart 2020 – Globe Nederland

Paspoort of ID-kaart aanvragen in Rovaniemi op 18 maart 2020

Een consulaire medewerker van de Nederlandse ambassade in Helsinki bezoekt Rovaniemi (Fins Lapland) op woensdag 18 maart 2020 in het Santa’s Hotel Santa Claus in Rovaniemi. U kunt op die dag een Nederlands paspoort of ID-kaart aanvragen of vernieuwen.

Afspraak maken

Maak een afspraak via het online afsprakensysteem. In het afsprakensysteem kiest u de categorie ‘Reisdocument op andere locatie dan de ambassade’. Maak voor elke persoon een aparte afspraak.

Krijgt u in het afsprakensysteem de melding ‘geen tijdstip beschikbaar’? Dan is het maximum aantal afspraken bereikt. Stuur in dat geval een e-mail naar de ambassade. De ambassade informeert u over de mogelijkheden.

Benodigde documenten

Maak voor elke persoon een persoonlijke checklist via pagina Paspoort of ID-kaart aanvragen als u in Finland woont.

U leest in de checklist welke documenten u nodig heeft. Stuur ter controle de benodigde documenten minimaal 3 weken voorafgaand aan de afspraak per e-mail naar de ambassade. De originele documenten moet u meenemen naar de afspraak.

Pop-Up ambassade

Betaling

U moet vooraf betalen per bankoverschrijving. U krijgt na het maken van de afspraak een aparte e-mail van de ambassade met de bankgegevens en het bedrag dat u moet betalen.

De prijzen van paspoorten en ID-kaarten kunt u bekijken in het overzicht van consulaire tarieven in Finland.


About the AuthorBack to Top ↑