Nieuwsbericht | 19-02-2020 | 13:01

..." /> Nederlanders verlaten cruiseschepen Diamond Princess en Westerdam – Globe Nederland

Nederlanders verlaten cruiseschepen Diamond Princess en Westerdam

De laatste Nederlandse passagiers die nog op cruiseschip ‘de Westerdam’ zaten, zijn van boord. Nederlandse honorair consuls zijn ter plaatse in de haven en in Phnom Penh voor begeleiding van de Nederlanders. Het ministerie van Buitenlandse Zaken houdt contact met de Holland America Line over het vervolg van hun reis.

Diamond Princess

De Nederlandse passagiers op het cruiseschip ‘Diamond Princess’ bij Japan mogen het schip verlaten. De Nederlandse ambassade in Tokio heeft contact met hen. De Nederlanders zijn getest op het coronavirus, zij zijn allen negatief bevonden.

Contact met Buitenlandse Zaken

Ben je in het buitenland en heb je hulp nodig van het ministerie van Buitenlandse Zaken? Dan kun je 24/7 bellen met +31 247 247 247. Op Twitter is Buitenlandse Zaken bereikbaar via @247BZ.


About the AuthorBack to Top ↑