Nieuwsbericht | 20-02-2020 | 09:09

..." /> VS- Paspoort of ID-kaart aanvragen in St. Louis, MO, op 4 mei 2020 – Globe Nederland

VS- Paspoort of ID-kaart aanvragen in St. Louis, MO, op 4 mei 2020

In 2020 viert het Nederlandse consulaat-generaal in Chicago haar 150e verjaardag in de Verenigde Staten en ook in Missouri. Op maandag, 4 mei 2020 kunt u een Nederlands paspoort of ID-kaart aanvragen tijdens een consulaire sessie in St. Louis.

Deze consulaire sessie wordt georganiseerd door het consulaat-generaal in Chicago, in samenwerking met de Nederlandse ambassade in Washington en het honoraire consulaat in St. Louis.

CG Chicago 150 jaar logo

Afspraak maken

Maak een afspraak via het online afsprakensysteem.

Aandachtspunten bij het maken van een afspraak:

  • in het afsprakensysteem kiest u eerst “Washington”
  • kies daarna de categorie “Reisdocument via consulaire sessie ambassade Washington”
  • maak voor elke persoon een aparte afspraak

Krijgt u in het afsprakensysteem de melding “geen tijdstip beschikbaar”? Dan is het maximum aantal afspraken bereikt. U kunt dan een afspraak maken bij de ambassade in Washington, D.C. (kies “Washington” en daarna “paspoort”), of bij VFS Global in Chicago (in het Engels).

Benodigde documenten

Maak voor elke persoon een persoonlijke checklist via de pagina Paspoort of ID-kaart aanvragen als u in Verenigde Staten van Amerika woont. U leest dan welke documenten u moet meenemen naar de afspraak.

Betaling

U betaalt ter plekke. Dit kan alleen met debitcard of creditcard (MASTERCARD/VISA).  Alle betalingen worden verwerkt in EURO’s. 

American Express, Diners, Discover en contante betalingen zijn niet mogelijk.

De prijzen van paspoorten en ID-kaarten kunt u bekijken in het overzicht van consulaire tarieven in Verenigde Staten van Amerika.

Pasfoto’s

De pasfoto in een paspoort of ID-kaart moet voldoen aan een aantal eisen. Lees meer over deze eisen en waar u de pasfoto kunt laten maken op de pagina Pasfoto voor paspoort, ID-kaart of visum in de Verenigde Staten van Amerika


About the AuthorBack to Top ↑