Nieuwsbericht | 15-03-2020 | 19:36

Afsprakensysteem consulaire afdeling Madrid – Special Info COVID-19 – Globe Nederland

Afsprakensysteem consulaire afdeling Madrid – Special Info COVID-19

Op 9 maart werd bekend dat het aantal Coronavirusgevallen in de regio Madrid zeer sterk is toegenomen; daarom heeft de regionale overheid besloten extra maatregelen te nemen om verdere verspreiding zoveel mogelijk tegen te gaan. De maatregelen en adviezen gelden vooralsnog voor 15 dagen, maar kunnen uiteraard verlengd worden.

Het reizen van en naar Madrid in niet-noodzakelijke gevallen wordt afgeraden, wij raden u daarom  aan te bezien of uw voorgenomen bezoek aan/afspraak bij de ambassade in Madrid strikt noodzakelijk is. De ambassade blijft, zolang dit mogelijk is, geopend en bereikbaar.

Klikt u hier voor meer informatie over het reisadvies in Spanje.  

Mocht u ondanks voorgaand bericht toch een afspraak willen of moeten maken, dan kunt u dit hier doen.

Reisadvies_Spanje_15-03-2020


About the AuthorBack to Top ↑