Koningsdag 2021

Beste Nederlanders op de Seychellen, 

Vandaag is het Koningsdag. Een dag van nationale eenheid die we normaal gesproken het liefst gezamenlijk vieren. In verband met corona zal de viering in Nederland dit jaar online plaatsvinden. Zijne Majesteit de Koning bezoekt Eindhoven en u bent van harte welkom dit bezoek online te volgen: https://www.koningsdageindhoven.nl/.


Zelf hoop ik velen van u spoedig te mogen ontmoeten. Gezien corona is het tot op heden nog niet mogelijk gebleken om de Seychellen te bezoeken en mijn geloofsbrieven aan te bieden. Hopelijk komt hier volgende week verandering in en kan ik toch naar de Seychellen reizen. Momenteel onderzoek ik de mogelijkheden om begin volgende week, binnen de geldende corona richtlijnen, een kleinschalige ontmoeting met Nederlanders op de Seychellen te organiseren.

Indien u interesse heeft om bij deze of een volgende ontmoeting aanwezig te zijn, dan kunt u dit kenbaar maken via de Nederlands honorair consul voor de Seychellen, Ms. Irina Udwadia-Van Altenborg (nlconsulateseychelles@gmail.com en Nederlands honorair consul in Seychelles | Kenia | Nederlandwereldwijd.nl | Ministerie van Buitenlandse Zaken). Ook met andere vragen kunt u bij onze honorair consul terecht. Indien er veel consulaire vragen zijn, bv. met betrekking tot het aanvragen van paspoorten, dan besteden we hier tijdens dit of een volgend bezoek ook graag aandacht aan. De Nederlandse ambassade in Nairobi staat voor u klaar in deze uitzonderlijke tijd en ik dank de honorair consul in Mahé voor haar inzet.

Tot slot wens ik u allen een hele goede koningsdag toe. Leve de Koning!

Met vriendelijke groet, 

Maarten Brouwer

Ambassadeur 


Over de auteurBack to Top ↑